Volem ser un espai on poder veure sistemes permaculturals en funcionament.
Un espai d’inspiració de solucions aplicables a altres contextos.

Hort Mandala
El nostre hort és rodó. Barreja hortalisses habituals amb altres plantes perennes comestibles o útils, aromàtiques, medicinals i flors. Ho envolta una tanca feta a mà amb vares d’avellaner i ginesta i es rega amb l’aigua que surt de la depuradora d’aigües grises de la casa. És un hort però també és un espai on contemplar i combregar amb la Naturalesa

Depuradora d’aigües grises domèstica
Reciclem tota l’aigua grisa de la casa amb una senzilla depuradora natural i aquesta és la principal font de reg per a l’hort.

Wc sec. ( “Tree- bog “)
El 60% de l’aigua que s’utilitza en una casa es va pel vàter, creant així un problema ( aigües més difícils de depurar) i perdent dos recursos ( l’aigua i el compost) El wc sec ( o wc de compostatge) és una solució senzilla a això. El nostre ho vam fer reciclant pallets.

Bancals sense conreu ( “No dig”)
Evitem llaurar per a respectar l’estructura del sòl.

Primer bosc d’aliments
Estem començant a implantar “ gremis” …és a dir, conjunts de plantes comestibles i útils que acompanyen als nostres arbres.

Bioconstrucció
Estem experimentant amb construccions lleugeres, com aquest cobert per a guardar eines, fet a base de pallets reciclats, palla i terra crua i amb un sostre verd.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping